Mi a különbség a komplett villanyszerelés és a villanyszerelés gyorsszolgálat, gyorsszerviz között?

Röviden a leglényegesebb különbség a munka nagysága, díjszabása, végzési ideje. Míg egy lakás, ház komplett villanyszerelése egy nagyobb kivitelezési munkát jelent az elejétől a szerelvényezésig, addig a villanyszerelő gyorsszerviz kisebb jellegű és azonnal orvosolható hiba megkeresését és azonnali kijavítását gyors, akár aznapi vagy pár órán belüli kiszállással. Mi Budapesten általában 2 órán belül ott vagyunk.

A komplett villanyszerelés díjszabása előre egyeztetett, egyedi árazás szerint történik, míg a gyorsszolgálati díjszabás egy drágább óradíjon.

A nagyobb volumenű villanyszerelési munkálatok az ajánlatkéréssel kezdődnek, majd egy időpont egyeztetést követően fel kell mérni a munkavégzés helyszínét, kialakítási igényeket, határidőt és a többit, majd amikor már minden szükséges információ a rendelkezésünkre áll, elkészítjük a pontos árajánlatot. Az ajánlat elfogadása esetén beütemezzük a munkát, megtervezzük a folyamatokat, anyag- és eszköz igényeket, időpontot egyeztetünk és megkezdjük a munkát az előkészítéstől kezdve, a fal vésésen, vezetékezésen, mérőhely kialakításon keresztül egészen a szerelvényezésig és átadásig.

Mit tartalmazhat az azonnali villanyszerelő gyorsszerviz?
Zárlatos vagy hibás lámpa, kapcsoló, dugalj, elosztótábla, biztosíték cseréje, bojler, elektromos sütő beszerelése, elromlott késes vagy olvadó biztosíték, lépcsőházi automata, elérhetetlen izzó cseréje, elektromos tűzhely bekötés, Fi relé beépítése, cseréje, érintésvédelmi mérés.

Bármely villanyszerelési szolgáltatásunkra is van szüksége, keressen bennünket bizalommal, kérjen tőlünk ajánlatot, melyre mielőbb válaszolunk és egyeztetjük a továbbiakat.

Hívja a megbízható villanyszerelő céget vagy villanyszerelő gyorsszolgálatot a +36 30 287-8707 telefonszámon, ha azonnali hibaelhárításra van szüksége!

Call Now Button